Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Sapszon Orsi

Sapszon Orsi

Sapszon Orsi zenész családba született, ezáltal kisgyerekkorától kezdve klasszikus zenei tanulmányokat folytatott. 2008-ban kanyarodott el a könnyűzene felé, amikor is felvételt nyert a Kőbányai Zenei Stúdió ének tanszakára, és bekerült a Special Request zenekarba. 2011 óta Geszti Péter Gringo Sztár nevű zenekarában, 2012 óta az Octovoice nevű a cappella jazz énekegyüttesben énekel. 
Orsi többször turnézott Amerikában. Zongorista bátyjával, Sapszon Bálinttal 2013 januárjában fellépett a világ egyik legrangosabb koncerttermében, a Walt Disney Concert Hallban, majd ugyanabban az évben, októberben a UCLA egyetemen megrendezésre kerülő Európai jazz Fesztiválon képviselték Magyarországot. 
2013-ban alapította meg saját zenekarát, a Sapszon Orsi Quintettet. A zenekar tagjai az ország legjobb jazz zenészei közé tartoznak. Műsorukban régi magyar dalok feldolgozásai szerepelnek, melyeket a zenekar zongoristája Cseke Gábor és a gitáros, Fenyvesi Marci hangszereltek.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Találkozás
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2015-12-18
Tovább »