Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Infusion Trio

Infusion Trio

Az InFusion Trio az ország egyetlen looper zenekara, ami 2011 decemberében alakult. A formáció, tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.

- Farkas Izsák a Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett. Szerepel a Vígszínházban a Hegedűs a háztetőn címszerepében, illetve számos jazz, rock és crossover formáció tagja. (Random Trip, Pilvaker)

- Simkó-Várnagy Mihály szintén a Liszt Ferenc Zeneakadémián diplomázott, majd a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagja volt. A Roland Loop Világbajnokság kelet-európai döntőjén 2. helyezett volt.

- Weisz Nándor a Müncheni Zeneakadémián diplomázott, a Kocsis Zoltán vezette Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja, számos jazz, folk, és pop formáció tagja.

 

A Cseh Tamás Program nyertes zenekar első lemeze, a „Loop Me Up“ 2016 tavaszán jelent meg.  Első lemezükön olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman vagy épp a Daft Punk.

Második, Stardust című albumukon találkozhatunk Ed Sheeran, Calvin Harris dalai mellett Rimsky-Korsakov vagy Dvorak szerzeményekkel is.

 

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Stardust
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2018-04-06
Tovább »