Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Egyszercsak

Egyszercsak

Az Egyszercsak zenekart 1997 szeptemberében három jóbarát alapította: Giret Fruzsina énekesnő, Szepesi Mátyás gitáros és Mester Miklós basszusgitáros. Az első öt évük kemény felkészülés volt, amely alatt klubokban zenéltek, dalokat írtak és próbálták megtalálni saját egyedi hangzásvilágukat.

A végleges felállás 2002 tavaszára alakult ki, amikor az együttes két új taggal egészült ki: ifj. Födő Sándor billentyűs-ütőhangszeressel (aki fiatal kora ellenére olyan művészekkel dolgozott már együtt, mint Presser Gábor, Horgas Eszter, Gerendás Péter, stb.), valamint Árkosi Péter dobossal.

Nem sokkal azután, hogy teljes lett a zenekar kiadták első maxijukat, amelynek címadó dala, „Az ördög nem alszik” és az abból forgatott klip 2002 nyarán minden fontos zenei médiumon sikeresen szerepelt.

A bemutatkozó dal sikere után Dorozsmai Péter, a Tom-Tom Records vezetője egyből két lemezre szóló szerződést ajánlott a zenekarnak. A zenekar előzetes munkájának köszönhetően 2002 októberére már a boltokba került az első nagylemez. A zenei anyag nagyon jó összegzése a zenekar megalakulása óta eltelt öt évnek, és olyan kiforrott, populáris rockszámokat tartalmaz, amelyeket minden hazai rádióállomás örömmel fogadott.  

Az állandó koncertezés, a sorozatos videóklip-forgatások és az intenzív médiajelenlét mellett a szakma elismerése sem maradt el: „Az év hazai felfedezettje”kategóriában Arany Zsiráf jelölést kapott, „Ahogy nézlek” című klipjük pedig elnyerte a „Legjobb rendezés” díját a II. Budapesti Nemzetközi Zenei TV Fesztiválon.

Az első lemez sikerei után a zenekar újabb albumot készített el tizennégy vadonatúj számmal, amelyek mindegyike tartalmazza a zenekartól megszokott hangzásvilágot kiegészítve egy-két újabb hangszínnel, zenei stílussal és változatosabb tartalmú szövegekkel.  

ifj. Födő Sándor
Giret Fruzsina
Szepesi Mátyás
Mester Miklós
Árkosi Péter

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Megintcsak
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2004-04-22
Tovább »
 
Egyszercsak
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2002-10-22
Tovább »