Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya

A dupla platinalemezes Oláh Ibolya 2021-ben újrafogalmazza magát: saját dalokkal, gitárral a kezében, új zenekarral és alkotótársakkal, Födő Sándor zeneszerzővel (Marozsán Erika, Fábián Juli), Hegyi György (Emil Rulez, Szűcs Gabi) és Csakmag Vivien szövegíróval és saját dalaival.

Ibolya 18 éve kezdte pályafutását a Megasztárban. A tehetségkutatót országos népszerűség, film és színházi főszerep, lemezek és koncertek követték.

Ibolya igazi őstehetség, akinek a hangja már egészen fiatalon megérintette a közönséget éppúgy, mint a legkeményebb szakmai kritikusokat.

Presser Gábor első perctől mellette állt és hitt benne, legutóbb még egy 27 dalos lemezt is készítettek Voltam Ibojka címmel, amelynek a dalaiból építkező, nemrég bemutatott színházi előadást, a Női postát is patronálja.

Az énekesnő és Födő Sándor zeneszerző szakmai kapcsolata szintén Presser Gábornak köszönhető, a korábbi együttzenélést követőena pandémia  alatt kezdtek együtt gondolkodni az új lemezanyagon.
A dalok így lettek igazán az ő dalai, hiszen valamennyi alkotói fázisban aktívan részt vett. Ez a személyes jelenlét is érződik a dalokban, melyek Ibolya egyéniségére, stílusára, hangjára íródtak.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Nem adom el
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2022-05-04
Tovább »