Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Feke Pál

Feke Pál

Feke Pál egyike a hazánk legfiatalabb és legtehetségesebb előadóművészeinek. Tizennyolc éves kora óta folyamatosan színpadon szerepel a legnagyobb hazai és külföldi musical-ek főbb szerepeiben. Színházi tevékenysége mellet saját pop zenekart is alapított a hazai könnyűzenei élet kiválóságaival.

Huszonkét évesen - a világon eddig talán a legfiatalabbként - eljátszotta az egyik legnehezebb címszerepet Webber Jézus Krisztus Szupersztárjában. Több hónapon keresztül turnézott az Egyesült Államokban és Kanadában az István, a király rockoperával. Számos nemzetközi musicalgála vendége volt Németországban és Ausztriában. Fiatal kora ellenére napjainkig több mint negyven főszerepet játszott, húsz hanglemezen volt közreműködő. Két önálló lemeze is megjelent legkedveltebb szerepeinek dalaival, sajátos stílusára átírt hangszerelésben.

2007-ben megnyerte a Magyar Televízió István, a király rockopera 25 éves jubileumi előadássorozatára elindított versenyét. A legendás rockopera István királyaként az egész ország szívébe belopta magát. A Társulat-ban énekelt legszebb dalaiból megjelent válogatás lemeze hetekig a lemezeladási listák élén szerepelt.

Harmadik önálló lemeze Új világ vár! címmel 2009 tavaszán jelent meg a Tom-Tom Records kiadásában. A korongra ez alkalommal, a legismertebb világslágerek, filmzenék és vadonatúj szerzemények kerülnek fel. Az új albumon a feldolgozások és a saját szerzemények is rockosabb hangzást kaptak, de jó néhány dalban a hetvenfős Óbudai Danubia szimfonikus zenekar is megszólal.

„Az első harapás” című lemeze, 2012 novemberében lát napvilágot.

 

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Új Világ Vár!
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2008-09-25
Tovább »
 
Feke Pál - Paul&Hód - Az első harapás
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »

Kapcsolódó galériák