Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Freak

Freak

A Freak zenekar 2000 májusában alakult Fazekas Csaba és Madár András közreműködésével. Az együttes feldolgozásokkal lépett először a közönség elé olyan nagy kedvencek közül válogatva, mint a Brand New Heaveis, az Incognito Aretha Franklin vagy Maceo Parker. A sikereket koronázta, hogy egy évvel a megalakulásuk után a Lánchíd születésnapja névre keresztelt rendezvényen fellépett a zenekar. A koncerten sok ezer ember előtt játszottak és olyan műsorral szórakoztatták közönségüket, amely már nem csak az ismert funky és soul slágereket tartalmazta, hanem kiegészült néhány saját szerzeménnyel is.

Ezután rendszeresen felléptek Budapest különböző klubjaiban, ahol mindig jó hangulatú koncerteket adtak a funky zene kedvelőinek. Számos nyilvános fellépés után sorban következtek a tévészereplések, majd 2001-ben felkérték az együttest, hogy legyen a Boros – Bochkor show állandó zenekara. A sikeres fellépések után egyértelmű folytatás volt az első demo felvétel elkészítése. A stúdióban azonban már egy kicsit más összetételű zenekar játszott, mert az énekes, Voga Viktória helyére Balássy Betti került. Később lehetőség nyílt arra, hogy egy egész lemezre való anyagot rögzítsenek. Összesen kilenc dalt vettek fel, amelyen vokalistaként Farkas Zsófia és Császár Előd is énekelt.

A csapat az utolsó számot - amely a Lusta szerelem címet kapta- már a Tom-Tom Records kiadóval való egyeztetés után játszotta fel. Emellé került fel az Új élet című dal és így született meg a Freak első maxija. A zenekar azóta is rendszeresen koncertezik táncra hívó számaival Budapest számos klubjában.

Vághy Péter
Kasza Nándor
Jász András
Sonkovics Lóránd
Balássy Betti
Fazekas Csaba
Varga Róbert

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »