Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

4U

4U

Az együttes 2000 tavaszán alakult, és még ugyanabban az évben megjelent debütáló kislemezük, Süket a telefon címmel, ami óriási sikert aratott. Az együttes tagjait évek óta szoros barátság fűzte össze. Mivel mindannyian képzett muzsikusok egyetlen szempont vezérelte őket, hogy megvalósíthassák, és dalokba öntsék a bennük rejlő zenei ötleteket és gondolatokat.

Csík Sándor a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolát végezte el, Giovanni gyermekkorától tanult zongorázni, Bende Nagy János évek óta pengette a basszusgitár húrjait különböző együtteseknél, Kiss Levente pedig egész életében az énekesi pályára készült.

A dallamokat többnyire Bende és Giovanni szerezte, a szövegeket pedig Bende és Levente írta. A lemez stúdiómunkáit közel egy éves kemény munka és felkészülés előzte meg, amelynek eredményeként egy komplett, kész anyagot tettek a Tom Tom Records asztalára.

Első maxi-CD-jük a Süket a telefon címet viselte. A visszajelzések - a szakma és a közönség részéről is - egyértelműen azt bizonyították, hogy határozott igény van a 4U által képviselt, különlegesen hangszerelt, mesteri vokálokkal tarkított, igényes popzenére.

Csík Sanyi
Nagy János Bende
Erb Virgil Giovanni
Kiss 'Levi' Levente

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Süket A Telefon
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2002-09-11
Tovább »