Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Für Anikó

Für Anikó

A népszerű színművésznő, Für Anikó sok híres szerep megformálása mellett 2004-ben egy egészen sajátos hangvételű maxi CD-vel jelentkezett.

A kislemezen két szám hallható, az Alattam fák, és az Apám lánya című szerzemény. Emellett a címadó dal remixe is szerepel a lemezen, amelyet Szakos Krisztán, Ákos billentyűse, és zeneszerzője készített.

A színésznő nem először próbálta ki énektudását, hiszen Herendi Gábor Magyar Vándor című filmjének egyik jelenetében egy Hrutka Róbert szerzeményt énekelt el, illetve számos musicalben és zenés darabban lépett a nagyközönség elé.

Régi álma vált valóra azzal, hogy egy személyes hangvételű zenei anyag létrehozásához fogott, amelyben olyan segítői voltak, mint Bereményi Géza és Hrutka Róbert.

A két szerzemény tökéletesen illik Für Anikó személyiségéhez, ami abból adódik, hogy Bereményi Géza költeménynek is beillő dalszövegei és Hrutka Róbert lendületes, eredeti zenéi kizárólag neki íródtak. Ez természetesen nem volt olyan nehéz a szerzőpárosnak, hiszen nagyon jól ismerik a színésznőt, így a hang, az előadás és a mondanivaló tökéletes egységet alkot. 

Kitalált világ címmel 2010ben megjelent albuma szintén a szerzőpáros munkáját dícséri. Az albumon szereplő dalok zeneisége és szövegvilága mind mind egy fura, különös és mégis megnyugatóan ismerős világba kalauzolja el a hallgatókat.

 

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Kitalált Világ
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2010-11-12
Tovább »
 
Alattam Fák...
Formátum: MAXI CD
Megjelenés időpontja: 2004-09-23
Tovább »