Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Impresseve

Impresseve

A fiatal zenészekbõl álló triót Zsoldos Dániel alapította 2004-ben. Az együttes létrehozásának ötlete egy étterem felkérése után született, akik fellépési lehetõséget biztosítottak Dániel és zenészbarátai részére. Az elsõ sikeres koncertet követõen egyre több felkérést kaptak, majd néhány tagcsere és változás után kialakult a végleges felállás és zenei arculat.

A zenekart alapító vibrafonos és ütõhangszeres Zsoldos Dániel, zenész család gyermeke. Édesapjától, az elismert ütõhangszeres és vibrafonmûvésztõl tanult dobolni, majd a dobfelszerelést 2001-ben ütõhangszerekre váltotta. 2007-ben végzett a Liszt Ferenc Zenemûvészeti Egyetem Jazz Tanszakán, ahol megismerkedett a basszusgitáros Torják Dáviddal.

Az egyetemi évek alatt hamar kiderült, hogy gondolkodásuk sokban megegyezik és több formációban együtt zenélve formálták zenei stílusukat. Dávid eredetileg gitározott, majd egyre többet foglalkozott az õsi törzsi népek zenéivel és basszusgitározni kezdett. A közös fellépések hatására elérkezettnek látták az idõt saját produkció készítésére.

A duó hangzásvilágát tökéletesen kiegészíti Györfi Anna énekesnõ érzéki hangja, aki 2007-ben csatlakozott hozzájuk. Anna hat évig zongorázott, majd két évig ütõ szakra járt. Több sikeres musicel-ben szerepel, kórusban énekel és szinkronizál.

Hosszú hónapok munkájának eredményeképpen született meg az együttes debütáló lemeze Elveszett Idõ címmel a Tom-Tom Records kiadó gondozásában 2007 Karácsonyán. A lemez kizárólag Torják Dávid szerzeményeit tartalmazza, a kiváló vendégzenészekkel kiegészült trió elõadásában. Fellépéseik alkalmával az együttes minden alkalommal vendégelõadókkal lép fel, így garantálva az igényes zenei élményt és a felhõtlen hangulatot.

Györfi Anna
Zsoldos Dániel
Torják Dávid

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
Elveszett Idő
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2007-12-17
Tovább »

Kapcsolódó galériák