Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Miklósa Erika

Miklósa Erika

Miklósa Erika kivételes tehetség a magyar zenei életben. Nemcsak tehetséges, de közismert és népszerû is. Tizenévesen Erika egy sok reménnyel kecsegtetõ sportkarrier elõtt állt, amelynek búcsút kellett mondania egy baleset következtében. Azonban a zenerajongók azóta sem bánták meg, hogy akkor Miklósa Erika a zenét választotta, mert szülõvárosából, Kiskunhalasról egy véletlen folytán Szegedre, Berdál Valériához került, akitõl Erika megkaphatta a kellõ alapokat a késõbbi karrierjéhez.

De a művésznõ itt sem idõzött sokáig, mert már húszévesen az Operaház tagja lett, amikor egy nyilvános próbaéneklésen elõadta Mozart Varázsfuvolájából az Éj királynõjét. Az Operaház azonnal szerzõdtette, majd néhány hónappal késõbb Papagénaként debütált, ezzel a társulat történetének legfiatalabb tagja lett.

A magyarországi sikerek után hamarosan nemzetközi ismeretségre is szert tett, amikor Hamari Júlia 1992-es brüsszeli nagykoncertjére –melynek címe „Mester és a jövõ” volt- énekeseket keresett. Ekkor talált rá Erikára, akivel aztán több koncerten is együtt működtek. Innentõl kezdve a hazai és a külföldi dalszínházak elhalmozták meghívásokkal, amelyeket azóta sem gyõz teljesíteni.
Bárhol jár is az ember, akár Európában, akár a tengeren túlon rendszeresen találkozhat Miklósa Erika nevével valamelyik operaház vagy híres koncertterem műsorán.

A rengeteg fellépés és utazgatás ellenére mindvégig megõrizte elragadó személyiségét, és elõadásának egyedi báját, amelyet legújabb albumán is megcsillogtat.
A 2006 októberében megjelent album a Tom-Tom Records gondozásában került kiadásra és nagyon különleges zenei világot foglal magában. Az Ég szabad címû lemez szerzõpárosa két nagy név: Wolf Péter és Sztevanovity Dusán.

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
Az Ég Szabad
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2006-10-27
Tovább »