Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Tom Stormy Trio

Tom Stormy Trio

A közel tízéves Mystery Gang zenekar dobosa Fácán, vadonatúj rockabilly bandával rukkolt elő 2009 tavaszán Tom Stormy Trio néven és elkészítették első bemutatkozó lemezüket Respect for the 50’s címmel.

Fácán a rockabilly műfaj egyik legmeghatározóbb fenegyereke, aki oroszlánrészt vállalt és vállal az ötvenes évek népszerű műfajának hazai sikertörténetében. A magyarországi alapkő letételénél is jelen volt a ma már kultuszzenekarnak számító Gunning Dogs dobosaként. Tíz évvel ezelőtt zenésztársaival megalapította a Mystery Gang formációt.

Közel 1.500 koncerttel a háta mögött, hazai és nemzetközi sikerekkel gazdagodva, japán, angol, amerikai és német kiadóknál megjelent albumokkal, három nemzetközi fesztivál megszervezésével, önálló rádióműsorokkal, filmekhez adott dalokkal és számtalan, a világ minden pontján felbukkanó válogatás lemezekkel büszkélkedhető pályája ért új szakaszához.

A Tom Stormy Trio az autentikus rockabilly alapjait figyelembe véve állította össze repertoárját. Fácán a triójába hívta Buddy Benkey nagybőgőst és a 10.000 voltos énekes-gitáros Long Tall Sonnyt. Az így alakult trió Kiss Áron zenei producertől kapott rengeteg segítséget az elinduláshoz és élből egy világszínvonalú klippel indíthattak. Az elkészült lemez pedig tizenhárom friss, pörgős és forró dalokat tartalmaz, tisztelegve az ötvenes évek ismert és kevésbé ismert előadói előtt, hitelesen, őszintén és kompromisszumok nélkül. Keep Rockin’!

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Respect For The '50S
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2009-05-20
Tovább »

Kapcsolódó galériák