Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Zsoldos Béla - Borlai Gergő

Zsoldos Béla - Borlai Gergő

Borlai Gergő és Zsoldos Béla, a két jeles ütőhangszeres művész közös munkája ez a hangfelvétel, amin megpróbálnak mindent megmutatni abból, amit az ütőhangszerek kínálnak az előadó számára. Ehhez társul az a páratlan technikai tudás, amivel Borlai Gergő és Zsoldos Béla rendelkeznek. Kettejük energiái adódnak össze ezen a CD-n. Ebben a műfajban egyedülálló vállalkozás az ütőhangszerek középpontba állítása, kiegészítve ezt a hangzást a kiváló szólistákkal.

A felvétel Victor Máté felkérésére készült a Magyar Rádióban még a ’90 - es években. Ez a munka annyira megtetszett a rádiós szerkesztőknek, hogy újabb felvételeket kértek a két szerző - előadótól.

Az immár terjedelmében, koncepciójában lemeznyire bővült anyag azonban évekig nem jelent meg. A Tom-Tom Records 2009-ben vette át a felvételt, azzal a szándékkal, hogy azt, a következő év tavaszán megjelenteti. Ennek szomorú aktualitást adott, hogy azokban a napokban hunyt el Kiss István, a lemez hangmérnöke és producere. A zenei értékek mellett az ő tudása és emléke előtt szeretnénk tisztelegni a Supercussion  megjelentetésével.

Kiss István (Kiss Pista), aki a 8-as stúdióban nyughatatlanul és fáradhatatlanul, szabadidejében és még éjjelente is hónapokig keverte a felvételt, mindig a legjobbat kereste, az ideális hangzást, sokszor már az előadók sem értették, mit lehet még ezen jobban megoldani.

De lehetett és köszönet érte.

Borlai Gergő - dobok, ütőhangszerek, billentyűs hangszerek, computer program

Zsoldos Béla - vibrafon, marimba, timpani, xilofon, harangjáték, billentyűs és ütőhangszerek

Közreműködtek:

Dés László – szoprán szaxofon
Csepregi Gyula – tenor szaxofon, fuvola
Babos Gyula - gitár
Tóth Tamás „Toto” – basszusgitár

Bookmark and Share