Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Kozma Orsi Quartet

Kozma Orsi Quartet

A Kozma Orsi Quartet 2007-ben alakult.
A zenekar tagjai: Kozma Orsi-ének, Cseke Gábor-zongora, billentyűs hangszerek, Hárs Viktor-basszusgitár, baritongitár, vokál és Pusztai Csaba-dobok, ütőhangszerek.

Kozma Orsi énekesnőnek az országos ismertséget a Jazz+Az hozta meg, később 2000-től a Cotton Club Singers tagja lett. 2007-ben Orsi megvált a vokálcsapattól hogy szólókarrierjére koncentráljon. Vendégként többek között olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott, mint Presser Gábor, Tolcsvay László, vagy Koncz Zsuzsa. Szólókarrierje során három pop zenei albumot adott ki, Szakos Krisztiánnal közösen.
2008-ban megalakult a Kozma Orsi Quartet és decemberben jelentették meg első stúdióalbumukat, a Hide and seek-et, mely azonnal Fonogram-díj jelölt lett jazz kategóriában, majd 2010.október 6-án megjelent Japánban is.
2009-ben a Jazzy dalverseny különdíját, 2010-ben a Pécs Fringe Fesztivál szakmai díját nyerte el.
2010. október 21-én jelent meg a zenekar második lemeze az Embrace, melynek sztárvendége Tony Lakatos – szaxofonművész.

Cseke Gábor pécsi születésű zongorista, zeneszerző. Még a Budapest Jazz Orchestra tagjaként dolgozott együtt Peter Erskinnel, Wallace Rooneyval, Johnny Grifinnel és David Liebmannel. Állandó kísérője volt a Bartók Rádió jazzversenyeinek, műsorainak. Első jelentős zenekara a Gyárfás István quartett, 1997-töl 2000-ig számos hazai, külföldi fesztiválon vesznek részt.
2002-ben Fekete Kovács Kornél meghívására a Budapest Jazz Orchestrában, majd a Modern Art Orchestrában játszik.
2002-2005-ben Tóth Viktor, 2000-2006-ig Pocsai Kriszta, 2004-2005-ben Bolla Gábor, 2003-tól Sramkó János zenekarában játszik.
2004-2006-ig Borbély Mihály zenekarában Emerton díjatt kapott, mint az év legjobb jazz lemezén közreműködő zongorista. 2003-tól Szaniszló Richard formációinak állandó tagja. 2004-től Horgas Eszter, 2007-től Kozma Orsi zenekarában játszik.
A Magyar Rádió tehetségkutató versenyeinek rendszeres zongora kísérője, művészeti vezetője.

Hárs Viktor az egyik legfoglalkoztatottabb bőgős, basszusgitáros, zeneszerző és szövegíró saját zenekarán (HársHegyBand) kívül, a Budapest Jazz Orchestra és a Horgas Eszter Band tagja.
Sok külföldi és magyar sztárral dolgozott; Al Jarreau,Trilok Gurtu,Peter Ersikne, Al Di Meola, Hobo.

Pusztai Csaba jazzdobosként és latin ütőhangszeresként is egyaránt foglalkoztatott művész. A Kozma Orsi Quartet mellett állandó tagja többek között a Budapest Voices, a Szőke Szandra Quintet, a Corner Deli formációknak, valamint a Lucian Nagy & The Balkumba Tribe nemzetközi együttesnek.
Eddigi pályája során olyan neves művészekkel is együtt dolgozott, mint Johnny Griffin, Lee Harper, Dave Liebman, Peter Erskine, Victor Bailey vagy George Duke és Vince Mendoza.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Soulprints
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2014-06-01
Tovább »

Kapcsolódó galériák