Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Tom-Tom Records hírek

 
Budapest Klezmer Band / Gyere, táncolj velem
Tom-Tom Records - 2020.12.15. 12:42

A 30 éves Budapest Klezmer Band ünnepi albummegjelenése

Tovább »
 
Charlie / Mindenen túl
Tom-Tom Records - 2020.12.15. 12:39

14 év koncertezés után 14 új dalt tartalmazó albummal jelentkezett Horváth Charlie!

 

Tovább »
 
Balázs Fecó
Tom-Tom Records - 2020.11.27. 13:20

Megrendüléssel kaptam a hírt éjjel, hogy Fecó elvesztette a küzdelmet a koronavírussal szemben. Már kétszer is felállt súlyos betegségéből, ami a szívét támadta, ezért mindannyian bíztunk benne, hogy ez most is sikerülhet. Most ürességet és haragot érzek, mert a veszteség értelmetlennek tűnik.

„Porszemek vagyunk a szélben, tudom, hogy azok vagyunk.”

A pályánk egy jelentős részét együtt futottuk be a Korállal, és belenőttünk egymás életébe. Nem csak a turnék során, a szűkös autókban, buszokban, öltözőkben együtt töltött órák, napok lettek az életünk részei, de a rengeteg próbán és stúdióban, meg a színpadon zenéléssel töltött évek is. Részt vettünk egymás tehetségének kiteljesítésében, közös volt az élmény, amit a muzsikálás adott.

Épp nagy munkában voltunk, mert „nem álltunk meg soha”, és a múlt héten még üzente a kórházból, hogy várjam meg a keveréssel, ahogy ő mondta, az élete lemezének keverésével.

Hiányozni fogsz, Fecó!

Peti - Dorozsmai Péter

Tovább »
 
Wunderlich József / Skizó
Tom-Tom Records - 2020.08.27. 14:31

Megjelent Wunderlich József bemutatkozó albuma, a Sikzó!

Lessünk be a cselekedetek mögé, ismerjük meg a szerző-előadó gondolatait, döntéseinek hátterét, ismerjük meg milyen kérdések foglalkoztatják.

 

Tovább »
 
Kovács Kati Medley
Tom-Tom Records - 2020.06.08. 12:31

2020 áprilisában Kovács Kati Fonogram-életműdíjat kapott, ám ahogyan a MAHASZ által odaítélt szakmai díjak kihirdetésére is online került sor, úgy az énekesnő tiszteletére készült produkció is videós formát öltött. Ugyanis az eredetileg színpadra tervezett közös zenélés résztvevői úgy gondolták, hogy a megfelelő tiszteletnyilvánítás nem maradhat el, ezért most egy videóban szólaltatják meg a művésznő meghatározó dalait.

 

Öt felejthetetlen Kovács Kati-sláger csendül fel az egyvelegben Ember MárkHeincz Gábor "Biga"Kontor Tamás és Szolnoki Péter előadásában, Binder Norbert zongoristával kiegészülve. A "nemek fordított arányát" hivatott helyrebillenteni a rockercsajokból álló HolyChicks zenekar (Hunyadkürti Éva, Lahucsky Kriszti, Seprényi Fanni, Tiszai Vivien), akik elementáris erővel kísérik a fiúkat a nem mindennapi produkcióban.

 

A fiatal zenészek megmutatták az elkészült videót Kovács Katinak, akinek annyira tetszett saját dalainak 2020-as újragodolása, hogy a közel ötperces slágermix végén ő is feltűnik néhány másodpercre. 

VIDEO

A Fonogram Respect Team 2020 előadói:

• Ember Márk - ének, vokál

• Heincz Gábor "Biga" - ének, vokál

• Kontor Tamás - ének, vokál, gitárok

• Szolnoki Péter - ének, vokál

• HolyChicks (Hunyadkürti Éva - vokál, Lahucsky Kriszti - gitár, Seprényi Fanni - basszusgitár, Tiszai Vivien - dob)

• Binder Norbert - zongora, billentyűs hangszerek

 

2020 - Tom-Tom Records

 

Hangszerelés, zenei rendező, hangmérnök: Kontor Tamás

Videóvágás: Kontor Tamás

Supervisor: Dorozsmai Péter

 

 

Tovább »
« 3 4 5 6 7 »