Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Tom-Tom Records hírek

 
Kontor Horváth Acoustic
Tom-Tom Records - 2019.05.14. 16:52

Új formáció, új dalok, régi ismerősök, régi zenésztársak felszabadult játéka.

Ha egy mondattal kellene leírni a Kontor Horváth Acoustic produkciót, talán nem is lehetne találóbban. Kontor Tamás és Horváth Misi évetizedekre visszanyúló barátsága mostanra teljesedett ki egy közös zenei produkcióban. 

Az album sokszínűsége a két zenész ingergazdag zenei útjának egyenes következménye, hallhatunk popos rockos nótát ugyanúgy ahogy visszaköszön a blues vagy a country is. 
A vagány elképzelésből mely szerint egy gitáros énekes és egy szájharmonikás összeáll, egy formabontó, sablonokat felrúgó, nagyon szerethető zenei anyag született.

 

 

Tovább »
 
Szeder / Bátran lépek
Tom-Tom Records - 2019.05.09. 16:34

Szeder bátran lépet és megújult hangzással, de a megszokott lendülettel és korábban megismert stílusával maximális összhangban állította össze új lemezanyagát!

Az album premierje a lángologitárok.hu-n volt. 

Tovább »
 
Bágyi Balázs New Quartet / China Jazz Suite
Tom-Tom Records - 2019.05.09. 16:30

A magyar jazz koronája újabb ékkővel gazdagodott a Bágyi Balázs New Quartet featuring Li Xiaochuan „China Jazz Suit”-je által! Induljunk hát kínai túrára Balázzsal és kiváló partnereivel!

Köszönjük az ajánlást jazzma.hu!

 

Tovább »
 
Folkfonics / Két karodban
Tom-Tom Records - 2019.05.09. 16:25

Csodás dallamok, örökérvényű gondolatiság, tökéletes harmónia

Ezek jellemzik a Folkfonics zenekar Két karodban című bemutatkozó lemezét. Az albumon népdalfeldolgozások és megzenésített versek hallhatók 6 vendégénekes előadásában. A dalcímeket nézve azt hihetnénk ezek mind-mind külön világ, ám a Folkfonics remek zenei ízléssel egységes köpönyeget vont köréjük, így hozva közel egymáshoz Radnóti Miklóst, József Attilát, Cseh Tamást és a népzenei elemeket.

Tovább »
 
Gáspár Károly Trio / Salvation
Tom-Tom Records - 2019.05.09. 16:15

Gáspár Károly Trio / Salvation

A friss Fonogram díjas formáció második lemezén Gáspár Károly szerzeményei mellett, az ismert bőgős Charlie Haden szerzeményei csendülnek fel, valamint helyt kapott az anyagban Horváth Jenő szerzeményének feldolgozása is.

Jazzma.hu

Tovább »
« 4 5 6 7 8 »