Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Well

Well

A zenekart Vellinger László énekes alapította 2006-ban egy klasszikus felállású rock trióval /Kollár Tamás – billentyű, Kalvach Sándor – basszusgitár, Vellinger László – ének, gitár/, akikkel László egy szál gitárra megírt dal ötleteit dolgozták fel és hangszerelék közösen. Késõbb csatlakozott Hornyák Balázs /dob/ majd egy a 2007 õszén Dolhai Attila musical énekes nagykoncertjén történt közös zenélés után Kékkõi Zalán /gitár/ is.
Így alakult ki a végleges felállás Well zenekar néven, 2007 végén.

A zenekar tagjai szakmai pályafutásuk alatt számos neves produkcióban közreműködtek és részesei azoknak a mai napig is (AD Stúdió, 4U, Police band, Ákos, Megasztár zenekar, AHBB stb.). Zenei stílusirányzatukat tekintve leginkább a dallamos, populáris rock zene kategóriájába sorolhatóak, de mivel a zenekar tagjai különféle stílusirányzatokból érkeztek a produkciójuk és a repertoárjuk rendkívül sokszínű.

A zenekar 2009 őszén jelentette meg első nagy lemezét Csak egy mosoly kell címmel. Az albumról Lerch István is elismerően nyilatkozott. Bővebben itt olvashatsz róla!


Vellinger László  /ének, gitár/
Hornyák Balázs /dob/
Kalvach Sándor /basszusgitár/
Kékkõi Zalán /gitár/
Kollár Tamás /billentyûs hangszerek, zongora/

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Csak Egy Mosoly Kell...
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2010-04-06
Tovább »

Kapcsolódó galériák