Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Parti Nagy - Dés / Fülkeforr és vidéke
2015.04.21. 17:45

Anyák napján, 2015. május 3-án, vasárnap 12 órakor a Láng-Téka Könyvesboltban élő DVD bemutató és dedikálás: Parti Nagy Lajos - Dés László Fülkeforr és vidéke

Parti Nagy Lajos az Élet és Irodalomban Magyar mesék címmel hetente megjelenő, az aktuálpolitikai húzásokat és fordulatokat feldolgozó meséi Parti Nagy Lajos előadásában sokkal könnyebben élvezhetők, mint az újság hasábjain olvasva.

Nyomtatott formában a lassú, alapos olvasás ajánlott, hogy megtaláljuk a valódi hangsúlyokat, a humora mélységét, és egyáltalán, ráérezzünk arra, mitől is mesék és nem csupán élcelődések a közéleti mindennapjainkon.
A szerző által felolvasva viszont egy csapásra világos, hogy ezek szellemesek, ötletesek, kreatívak és kétségtelenül ízig-vérig mesék, annak ellenére is, hogy bizony topon kell lennie a napi politikában annak, aki minden utalást meg akar érteni.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó galériák