Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Pátkai Rozina dupla koncert - BJC, December 17.
2016.10.19. 16:29

Dupla koncerten ismerhetjük meg a klasszikus bossa nova albumot követő új,  saját szerzeményekből álló Paraíso na Terra című album zenei anyagát!
Az album ára: 2500.-Ft

A klasszikus bossa nova album után most itt a várva várt új anyag, a saját szerzeményekből álló Paraíso na Terracímű nagylemez, amelynek dalait szintén a latin dallamok inspirálták, de immár egy egyéni zenei világ megteremtésének lehetünk fültanúi. A megszokott quartet mellett cimbalmon Lukács Miklóssal, harmonikán Orosz Zoltánnal, az ütőhangszereknél Dés Andrással, szaxofonon Ávéd Jánossal, elektromos gitáron Fenyvesi Mártonnal, a zongoránál Tálas Áronnal és a New York-i trombitás Wayne Tucker-rel pszichedelikus vizekre is evezünk. A zenei anyagot főként Pátkai Rozina, Ávéd János és Tóth Mátyás jegyzi, a portugál szövegekért a József Attila-díjas Bán Zsófia írónő felel, de találunk a track-listán angol, francia és spanyol nyelvű megzenésített verseket is, Jane Tyson Clement New York-i költőnő, Szabó Ádám író és a legendás Garcia Lorca tollából. A dalok különleges hangszerelésein a lemez producere, Fenyvesi Márton dolgozott a zenekarral.

2016. december 17-én a Budapest Jazz Clubban nemcsak az új lemezből hallhatunk ízelítőt, hanem Rozina rajzait és montázsait is megtekinthetjük a koncerthelyszín kiállítóterében. Ha ugyanaz a művészi igény jellemzi képzőművészetét, mint az új zenei anyagot, akkor biztosak lehetünk benne, hogy meglepően izgalmas vizuális élményben lesz részünk, amely feltárja a kedves, mosolygós énekesnő hullámzó, egyensúly-kereső énjét.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Pátkai Rozina
 
Paraíso na Terra
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016-12-01
Tovább »