Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
The Moog
 
Sold For Tomorrow
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2007-04-16
db

A The Moog első nagylemeze április 17-én jelent meg a magyar hanglemezboltok polcain, miután az Egyesült Államokban a MuSick Records gondozásában már egy héttel korábban debütált a tengeren túli zenepiacon.


A Sold For Tomorrow című bemutatkozó albumon a zenekar profilja maximálisan megmutatkozik, a korong mindent elárul az ígéretes fiatal zenészekről. Az ún. „garázsrockot” játszó együttes első lemezén szereplő tíz szám lendületesen hasít végig, ötven percen át igazi rock and roll érzésnek lehetünk tanúi. Laza, üde, spontán, megőrzi a gitár-centrikus garázsrock újszerűségét, de már profi stúdióhangzással bővítve. Az album első négy száma ütemesen, gyorsan kezd bele az album hangulatának megalapozásába, amely bővelkedik a jobbnál jobb zenei megoldásokban.
Az I Like you című dallal a rádióhallgatók már megismerkedhettek, hiszen a Radió Café játszási listájában már jóval a lemez megjelenése előtt kiemelt helyen szerepelt, amit a zenekar az új, woodoo elemekkel operáló ötletes, underground klipje is megtámogatott májustól a magyar zenecsatornán.
A lemez nyitó számai után a fiúk az érzelmes oldalukat is megmutatják, hiszen az Anyone című lassú melódiájuk melankolikus hangvételéről sokaknak a hetvenes évek lassúzós dallamai ugranak majd be, de energikus gitárkísérettel és garázsrockos dobolással fűszerezve.
A The Moog első lemeze tehát visszanyúlik a ’60-as évek rock & roll karcos, dobozhangzású, gitár-alapú gyökereihez, de ezzel együtt nagyon mai és fiatalos. Dallamos, énekelhető, pörgős és kiváló zenei alapanyag egy végigbulizott koncerthez. Mindenkinek ajánljuk az A38-on április 27-én megrendezésre kerülő lemezbemutatójukat!

Bookmark and Share  
Tracklista
Your Sweet Neck
Get Adobe Flash player
Everybody Wants
Get Adobe Flash player
I Don't Want You Now
Get Adobe Flash player
I Like You
Get Adobe Flash player
Never Hide!
Get Adobe Flash player
If I Died
Get Adobe Flash player
Anyone
Get Adobe Flash player
Survive
Get Adobe Flash player
Goodbye
Get Adobe Flash player
Xanax Youth
Get Adobe Flash player