Kiadónk elkötelezetten támogatja a tehetséges előadóművészeket, a kimagasló zenei produkciókat. Célunk, hogy minél több tehetséges előadónak biztosítsunk lemezhez jutási lehetőséget!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Sárik Péter Trió

Sárik Péter Trió

Sárik Péter jazz – zongoraművész, zeneszerző. A Jazzpression zenekar zongoristájaként vált a műfaj kedvelőinek körében ismerté. A számos díjat nyert jazz formáció felbomlása után, saját útját kezdte járni, amelynek eredményeként 2007-ben megalakult a Sárik Péter Trió Frey Györggyel (basssusgitár) és Berdisz Tamással (dob).

Szerzeményei az elmúlt években az Egyesült Államok és Anglia legjelentősebb dalszerzőversenyein értek el döntős helyezéseket. 2004-ben az International Songwriting Competition (USA) dalszerző versenyén a Ways című szerzeménye döntőbe jutott, a közönségszavazatok alapján pedig a harmadik lett. A következő évben a brit UK Songwriting Competition dalszerző versenyen az In the street című dala lett döntős. 2006-ban pedig olyan zsűri elnökök által bírált versenyben jutott elsők közé Stream című kompozíciója, amelyben John Scofield, Cassandra Wilson és Tom Waits bírálta el a beérkezett műveket.

Debütáló lemezük, Better Tomorrow címmel  2008 őszén látott napvilágot a Tom-Tom Records gondozásában. Ezzel a lemezzel indultak útnak Európa több nagy városába, ahol neves jazz klubokban és fesztiválokon léptek fel. I’ll catch you című daluk pedig 15.000 szerzemény közül harmadik helyezett lett az amerikai International Songwriting Competition elnevzésű  dalversenyen.

Szóló karrierje mellett számos olyan produkcióban vesz részt, amelyek a mai magyar zenei életben meghatározó és fontos helyet foglalnak el. Fábián Juli jazz énekesnővel 2008-ban kezdtek el együtt dolgozni, és koncertezni, azóta megalakult a Jazz Riff, ahol saját szerzeményeiket játsszák. A z alapító nevét viselő és általa 12 évesen alapított komáromi dobos, Hodek Dávid Quartetjében játszik. Továbbá a Bíró Eszter nevével fémjelzett Ezter produkcióban is közreműködik.

Sárik Péter
Frey György
Berdisz Tamás

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
Better Tomorrow
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2008-09-10
Tovább »

Kapcsolódó galériák