Film Score

Filmzene, videojáték, nagyzenekari felvételek

A Tom-Tom Stúdió portfoliójában a zenei és médiaprojektek széles skáláját találja, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a hangfelvételek minden területén, legyen az film, televízió, koncerttermi vagy szabadtéri koncert, videojáték, színház, könnyű- vagy komolyzenei műfaj.

A 2000-es évek eleje óta egyre több hazai és nagy nemzetközi filmes produkció gyártásában működünk közre hangstúdió szolgáltatásainkkal. A szimfonikus zenekarokkal készülő filmzenék felvételeitől a hangszerelésen át a keverésig vagy a filmes hangutómunkákig szinte minden területen tudunk szolgáltatást nyújtani.

Stúdiók szimfonikus zenekarra

A nagyzenekari hangfelvételekhez koncerttermet biztosítunk, ahol teljes stúdiótechnikával és sokéves tapasztalattal rendelkező hangmérnökökkel állunk rendelkezésre a szervezéstől a hangfelvétel elkészítésén keresztül a végső keverésig.

Világszínvonalú zenészek

Budapest komolyzenei élete rendkívül pezsgő. Sok kiváló szimfonikus zenekar működik a városban, innen hívjuk a magasan kvalifikált, professzionális muzsikusokat, akikkel együtt dolgozunk.

Zenész hangmérnökök

Hangmérnökeink egyben muzsikusok is, komolyzenei képzettséggel is rendelkeznek, így nem csak egy technikussal, de személyükben egy valódi zenésszel is dolgozik az, aki itt készíti felvételeit.

Szolgáltatásaink között mindent megtalálsz, ami a kész hangfelvételhez kell!

felvétel, editálás, keverés, mastering, utószinkron, ADR és még több…

A karmesterek

A velünk dolgozó kiváló karmesterek óriási gyakorlattal bírnak mind élő koncertek dirigálásában, mind pedig a stúdiófelvételek vezénylésében.

Remote session

Online is jelen lehet a megrendelő.

Csúcstechnológiás, jelenidejű összeköttetésben hallgathatja a felvételt, nézheti a zenekart és kommunikálhat a karmesterrel a megrendelő, a világ bármely pontjáról, Sidney-től – Los Angelesig.

Hangszerek

Legyen szó bármilyen hangszerelésről, biztosítjuk hozzá a hangszereket és a kiváló hangszeres játékosokat.

Shared session

Ha csak egy rövidebb nagyzenekari felvételt szeretnél készíteni, foglalhatsz ebben a formában is, fél órás időintervallumokkal.

Írd meg, hogy milyen hosszú lesz a hasznos anyag, milyen hangszercsoportok szükségesek a felvételhez, és mi igyekszünk megtalálni a napot hozzá.

További információk és foglalás