Tom-Tom Stúdió
A hangok világa – Világok hangjai

Az innovációkra mindig nyitott, magasan képzett zenész-hangmérnökökkel biztosítjuk az itt készülő felvételek kiváló minőségét a zenei stílusok széles skáláján – a szuperprodukciók filmzene felvételeitől a rockzenekarokig, a kamarazenétől a nagy szimfonikus zenekarokig és kórusokig, a jazz-zenétől  a videojátékok és reklámok zenefelvételéig, a kortárs szimfóniáktól a klasszikus operafelvételekig.

Magas színvonalú felvételi technológiát biztosítunk 4 különböző méretű, kiváló akusztikájú  stúdiónkban.

Évtizedek alatt, saját erőnkből és szakértelmünket fejlesztve gyarapodott a hangstúdió, ezzel alapoztuk meg mind a magyar, mind pedig külföldi partnereink előtt ismert hírnevünket. Számos világhírű zeneszerző és producer dolgozik velünk.

Utoljára még új műve felvételeinek keverésén dolgozott a Tom-Tom-ban Eötvös Péter zeneszerző és hangmérnökként Dorozsmai Péter. Ezek az alkalmak mindig izgalmas kihívást jelentenek a hangmérnök számára, mert a darab írásakor a szerző új utakat keres, és az addig csak általa hallott, elképzelt hangzást kell a stúdióban élő hanggá varázsolni.
A kiadvány a BMC Records gondozásában fog megjelenni.

Eötvös Péter elvesztése pótolhatatlan űrt hagy maga után a magyar és a nemzetközi zenei életben. Szeretettel és tisztelettel emlékezünk rá.

Óriási siker volt Dés László – Duett-koncertje szeptember 6-án a Budapest Sportarénában. A koncertből felvétel is készült. Az élő koncert vezetőhangmérnöke Dorozsmai Péter volt, a hangfelvételt pedig Kurina Tamás készítette

Az A Stúdió után nemrégiben újult meg a B Stúdió technikája is.
A legújabb Avid Pro Tools hardverek és a minden igényt kielégítő S6-os keverőpult került beépítésre.

A már 20 éve működő D Stúdió mellett (Hubay terem) 2020-óta működik a C Stúdió is (Láng terem). A több mint 400m2 alapterületű teremben a világszínvonalú ProTools HD és Micstasy preamp rendszer áll rendelkezésre.
Számos nemzetközi mozifilm és Netflix, Disney+, Apple TV sorozat felvételnek adott már otthont.

2023-ban a godfater. zenekar a Tom-Tom Records gondozásában megjelent lemezével elnyerte a „Az év hazai klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele” kategóriában a Fonogram-díjat és az Artisjus „Az év könnyűzenei produkciója” díját is!
Gratulálunk!

Szebényi Dániel, Kéri Samu, Borlai Gergő, Tátrai Tibor, Gotthárd Mihály

Hírek

2024.07.14.
Evita bemutató a Margitszigeti Szabadtéri Színházban a Tom-Tom közreműködésével

Kurina Tamás volt a vezető-hangmérnöke Andrew Lloyd Webber és Tim Rice Evita c. musicalbemutatójának az ország legexkluzívabb szabadtéri nyári színházában.

...

2024.06.06.
Június 7-én Dés és ők négyen dedikálnak!

Pénteken, június 7-én, a Láng Tékában (Bp., XIII. Pozsonyi út 5.) dedikálja Így öten című lemezét Dés László, Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin.

...

2024.05.31.
Búcsúzunk Tompos Kátyától

A mai nap, május 31. hajnalán meghalt Tompos Kátya. Énekes előadóművész, színész, kolléga, barát.  Mély fájdalommal értesültünk a hírről: szervezete feladta a harcot. Osztozva családja fájdalmában, hálásak vagyunk, hogy minket választott lemezkiadójának, hogy dolgozhattunk együtt, stúdiózhattunk, koncertezhettünk, nevethettünk együtt. Mi, ittmaradottak csak búcsúzni tudunk. Szeretünk, Kátya! Már most hiányzol.

...

Szolgáltatásaink

Számos szolgáltatást kínálunk a hangok világában,korszerű stúdióinkban, a legjobb szakemberekkel.

További információk és foglalás